Preventie

Preventie

Indien de patiënt content is met de voortgang van de behandeling en het bereikte resultaat kan in overleg met de chiropractor besloten worden tot een preventief behandelbeleid. In de regel betekent dit dat de chiropractor op basis van de hem bekende gegevens vanuit onderzoek en behandeling de patiënt kan voorstellen terug te komen na een bepaalde tijd. De status van het bewegingsapparaat zal dan opnieuw worden beoordeeld en de patiënt wordt vervolgens geadviseerd hoe te handelen.

Tevens kan de chiropractor in deze fase aanbevelingen doen met betrekking tot het doen van oefeningen of bijvoorbeeld het geven van een voedingsadvies. Dit kan door de chiropractor zelf gedaan worden of eventueel gebaseerd zijn op doorverwijzing naar andere disciplines in de gezondheidszorg. Bijvoorbeeld de fysiotherapeut, de oefentherapeut Mensendieck/Cesar, de acupuncturist, de homeopaat of een orthomoleculair arts/ therapeut. De praktijk heeft in de loop der tijd een behoorlijk netwerk van contacten opgebouwd om er zorg voor te dragen dat de kwaliteit van de geadviseerde zorg goed is.

Mocht het zo zijn dat de chiropractor niets voor u kan betekenen dan zal deze in de regel adviseren contact op te nemen met de (huis)arts of verwijzer.

Contact

Voor afspraken en vragen bel:

023-56 43 188

Mailen kan ook via:
info@chiropractiehoofddorp.nl

Of ga naar ons contactformulier